martes, 13 de diciembre de 2011

Ginger Cookies.




Hello my dear friends, hope you´re having a very nice day, I am, this time, I want to share with you this recipe, makes very good cookies, you can make the shape you want or even ginger houses, it really works ok.
I made some big hearts to give as Christmas presents, to make big hearts like these, just draw a big heart in a paper and cut it out, place the heart on your ginger dough and cut the heart with a sharp knife, place the hearts on a baking tray and bake the cookies until they get a little brown on the edges, let them cool on the tray and then you can decorate them with royal icing, let the icing dry before you put the cookies in a bag, if you want to make the cookies with some days before Christmas, keep the cookies in a plastic bag or a container, the flavor will be better when you bake the cookies some days before.

Ginger Cookies

340 grs flour
1 teaspoon ginger
1 teaspoon cinnamon
1 teaspoon of baking powder
5 tablespoons of honey
180 grs of sugar
120 grs of butter
1 egg

1. Mix together butter and sugar, add the egg.
2. add the honey
3. add all dry ingredients, and mix well, roll your dough and cut your cookies, bake in 180 C until the edges are light brown.

Royal Icing

1 egg white
250 grs, icing sugar
drops of lemon juice

1. beat lightly the egg white
2. add the icing sugar and mix well
3. add the lemon juice drops, as many as you need to make the icing the thick you want.

Hola queridas amigas, ya estoy preparando algunos regalitos de Navidad, y unas galletas de gengibre creo que siempre son bienvenidas como regalo durante la Navidad, por lo que hice éstos corazones grandes de galleta de gengibre con decoraciones de glaseado blanco o royal icing, son faciles de hacer, pueden cortar sus galletas con los cortadores que tienen en casa, y si las hacen algunos días antes de Navidad, el sabor es mucho mejor,

Galletas de Gengibre

340 grms de harina
1 cucharadita de gengibre
1 cucharadita de canela
1 cucharadita de polvo de hornear
5 cucharadas de miel
180 grms de azúcar morena
120 grms de mantequilla
1 huevo

1. acremar la mantequilla y el azúcar juntos, agregar el huevo y batir un poco más, agregar la miel
2. acremar los ingredientes secos y amasar hasta unir toda la masa
3. extender la masa y recortar las galletas, poner en una charola de hornear, y hornear a 180 C hasta que las orillas de las galletas esten ligeramente doradas, sacar del horno y dejar enfriar en la charola.
4. cuando las galletas se enfrien, decorar con royal icing.
5. dejar que el icing seque antes de guardar.

Royal Icing

250 grms de azúcar glass
1 clara de huevo
gotas de jugo de limón

1. batir ligeramente la clara de huevo y agregar el azúcar glass, agregar gotas de jugo de limón mezclar bien, agregar el jugo de limón hasta que el icing este espeso o ligero como lo quieras tu.
2 Guardar tapado.

ALE

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